Når man vælger at bygge nyt hus, er man ofte spændt på, om man kan få sine drømme i byggeprojektet indfriet. I har måske længe gået med tankerne omkring de mange muligheder, der opstår, når tegninger forvandles til virkelighed. Måske har I tanker om, hvordan det hele skal passe sammen og hvordan det endelige resultat bliver.
Vi gør vores bedste for, at I kan sidde tilbage med en følelse af, at dét var det hele værd.

Byggeproces

Under den lange proces er det ikke kun de mange drømme der skal tages højde for, men også en række praktiske ting, som skal afklares og godkendes inden og under byggeriet. Følgende er ting, der f.eks. skal afklares;

- Byggegrund
- Byggetilladels
- Tilslutning af forsyning
- Juridiske og afgiftsspørgsmål

Du kan være på forkant med de fleste udfordringer, ved at opsøge rådgivning ved os og dermed komme godt fra start, samt få afklaring om, om det er muligt at føre byggeprojektet ud i livet.


Glæden ved et nyt hus

Det kan være godt givet ud, at der er helt styr på de praktiske udfordringer, så I kan fokusere på, hvordan jeres nye drømmebolig skal udformes. Hvordan skal køkkenet være? Skal der være lofter til kip? Hvilke værelser har i brug for?

Helt kort - så er det den sjove og spændende del, hvor I virkelig får mulighed for, at sætte jeres helt eget præg på byggeriet.

Indretningen af huset er afgørende for jeres hverdag de næste mange år. Den nye bolig kommer til at danne ramme for jeres liv de næste mange år. Planlægning er derfor en vigtig del af processen, hvor behovet her og nu skal drøftes, samt de behov I måske har på sigt – f.eks. om 10 år. Kommer der mon børn til familien, skal huset være jeres til det sidste eller forventer I at fraflytte inden for en årrække? Kast boldene i luften og overvej dem hver og én.

Vi indgår i et tæt samarbejde med arkitekter og ingeniører, for at varetage hele processen i høj kvalitet.

Skal vi bygge dit drømmehus?

Skriv til os her.