Køkkenet i huset er enten et rum man kun bruger i forbindelse med madlavning eller et samlingsrum, hvor der tales, laves lektier og hygges. Det bliver løbende mere moderne at lave køkkenet om til et rum, hvor familien samles og hvor der er plads til alle.
Samtalekøkkenet giver plads til socialt nærvær mens der laves mad, og giver mulighed for at ”kokken” forsat kan deltage i samtalerne. Samtalekøkkenet er ofte et hyggeligt sted, hvor der kan drøftes både stort og småt.

At åbne køkkenet op kan gøres på forskellige måder – f.eks. sikre åbning til stuen/fællesrum eller lave et køkken-alrum, hvor der er plads til alle og hvor der er højt til loftet og lyst.

Det åbner også muligheder for at tilføje nogle flere ting til køkkenet, som kan bruges til madlavning og dermed kan der opstå en lyst til at begive sig ud i nogle nye madprojekter sammen med familien.

Et nyt køkken kan kort sagt være en god løsning, fordi familien kan komme tættere på hinanden. En fordel ved at gøre det på denne måde, er bla. at man får et ekstra rum der hvor der før var et køkken.

Skal du have nyt køkken?

Skriv til os her.