Alle huset variere og et af de elementer, der kan sætte et godt præg på husets udvendige udtryk, er den udendørs belægning . Det kan f.eks. være belægning i haven, trappe, sti eller indgang. Du har mulighed for, at få lavet din drømme indretning omkring dit hus.. Vi kan levere et stort udvalg af materialer – dine præferencer er styrende for valgene.

Valg af belægning har stor effekt på husets indretning og husets omgivelser. Nogle ønsker det simpelt og gerne i grå og sorte nuancer, mens andre foretrækker det mere farverigt.
Husets udseende og historie har ofte betydning for valg af belægning. Nogle ønsker traditionel indretning, mens andre ønsker mere kreativ indretning og fremtoning.

Forskellige belægningsmaterialer

Beton er det mest almindelige belægningsmateriale i Danmark. Kig jer omkring – beton fås i flere forskellige farver og nuancer. Granit er også en mulighed og kommer fra miner, hvorfor der også er tale om et noget tungere, men helt naturligt materiale, som også fås i forskellige nuancer. Intet hjem er ens.

Et andet naturligt alternativ kan være teglklinker. Dette materiale er lavet af ler og brændes til den ønskede hårdhed nås og er meget slidstærkt. Teglklinker fås i mange forskellige farve og nuancer. Teglkliniker kræver minimal vedligeholdelse og er derfor et godt valg til f.eks. terrassen. Teglklinker er udført meget æstetiske, således at de passer bedre til terrassebelægning end de andre belægningstyper.

Har du brug for ekspert belægningsarbejde?

Skriv til os her.