Badeværelset er et vigtigt rum i huset, som de fleste nyder at se rent og pænt. I har sikkert ønsker og tanker omkring jeres nye badeværelse – formentlig har I hentet inspiration fra internettet og fra venner og familie. Vi hjælper gerne med at imødekomme ideer og give vores besyv med.

Det er ikke altid, at ønskerne kræver den store ombygning, for nogle gange er det blot anden indretning, ny brusekabine eller nyt interiør. Mulighederne er mange – skal I ha badekar, bruseniche, stor eller lille rum og 1 eller 2 vaske, nye fliser eller noget helt andet? I bestemmer hvad målet er og vi hjælper jer med at nå det – både det grove arbejde og indfrielsen af de kreative løsninger.

Dit badeværelse er et vigtigt rum

Badeværelset er først og fremmest et vigtigt rum, fordi at det er et rum vi bruger dagligt og alle i huset benytter sig af det.

Men det er også et særligt vigtigt rum i hjemmet, fordi når man har en større familie og der kun er et badeværelse til rådighed. Fordi det betyder, at man må tænke på hvordan man forlader det, så den næste kan træde ind i det, og synes at det er et lækkert badeværelse.

Når der kun er dette rum til rådighed er det at foretrække, hvis rummet bliver gjort rent hyppigt og det er rart at opholde sig der. Hvis du får gæster, så er det rart at kunne fremvise et rent og nydeligt bad og toilet.

Et rent og pænt badeværelse signalerer også at man har styr på sit hjem og at man er et selvstændigt individ.

Skal du have nyt badeværelse?

Skriv til os her.