Nybyggeri

Skal vi bygge dit drømmehus?

Når man vælger at bygge nyt hus, er man ofte spændt på, om man kan få sine drømme i byggeprojektet indfriet. I har måske længe gået med tankerne omkring de mange muligheder, der opstår, når tegninger forvandles til virkelighed. Måske har I tanker om, hvordan det hele skal passe sammen og hvordan det endelige resultat bliver

Det kan være godt givet ud, at der er helt styr på de praktiske udfordringer, så I kan fokusere på, hvordan jeres nye drømmebolig skal udformes. Hvordan skal køkkenet være? Skal der være lofter til kip? Hvilke værelser har i brug for?

Tilbygning

Har du brug for mere plads?

Her er der mulighed for at sætte sit eget præg på, hvordan den nye del af huset skal se ud. Måske du har en drøm om at få et kontorområde, et gæsteværelse eller en udestue.

I forbindelse med din tilbygning, har vi et tæt samarbejde med arkitekter og ingeniører, som er med til at sikre en høj standard for dit byggeprojekt.

Vi vil gerne hjælpe dig med, at komme i gang og igennem tilbygningsprocessen, og du kan altid tage os med på råd.

Ombygning

Har du noget der trænger til en ombygning?

Skal huset indrettes anderledes? Har du en drøm om, hvordan huset skal se ud? Vi kan hjælpe dig med at indfri dine ønsker, f.eks. ved en ombygning af huset.

Ved ombygning skal der indhentes byggetilladelse, hvis dette kræves. Det er vigtigt at overveje, om en ombygning giver huset en merværdi og dermed gøre det nemmere at sælge eller om ombygning foretages med fokus på jer - som familie. Forbedringer i stuen kan have en gavnlig effekt på huset og kan f.eks. være at få loftet i kip eller få ovenlys vinduer i taget.

Renovering

Trænger dit hjem til en renovering?

En renovering kan foretages, hvis der ønskes ændringer i allerede eksisterende rum eller hvis man netop har overtaget et hus, hvor der er ønsket om at sætte sit eget præg.

For at et renoveringsprojekt ikke løber løbsk, er det en god idé at lægge en plan på forhånd. Det kan være at du har en idé om, hvordan huset skal være, men det er ofte mere overskueligt at tage et skridt ad gangen. Dette gælder også, hvis du netop har overtaget et ældre hus.

Restaurering

Har du en bygning der skal restaureres?

Når bygninger er af bevaringsværdig karakter eller fredede, kommer vores kompetencer for alvor i spil. Vi udfører restaurering med speciale i fredede og bevaringsværdige bygninger og har gjort dette gennem 5 generationer. Flere af vores medarbejdere har desuden gennemført bygningsrestaureringsuddannelsen.

Bevaringsværdige bygninger har oftest en mere lokalhistorisk betydning, og er ikke underlagt samme restriktioner, som en fredet bygning. Mange ejere af bevaringsværdige bygninger har en stor interesse for, at bevare bygningens oprindelige udseende og stil.

Tagarbejde

Skal dit hus have ny tagbeklædning?

Tagkonstruktionens opbygning består af flere dele, som sikrer at taget er solidt og sikkert. På tagkonstruktionen lægge som sidste skridt en tagbeklædning, som oftest er tagsten af enten beton eller tegl.

Det er en god investering at istandsætte taget eller lægge et nyt. Desuden vil din husværdi stabiliseres eller stiger og du slipper for utætheder i taget, og får et pænere hus udefra.

Badeværelset

Skal du have nyt badeværelse?

Badeværelset er et vigtigt rum i huset, som de fleste nyder at se rent og pænt. I har sikkert ønsker og tanker omkring jeres nye badeværelse – formentlig har I hentet inspiration fra internettet og fra venner og familie. Vi hjælper gerne med at imødekomme ideer og give vores besyv med.

Det er ikke altid, at ønskerne kræver den store ombygning, for nogle gange er det blot anden indretning, ny brusekabine eller nyt interiør. Mulighederne er mange – skal I ha badekar, bruseniche, stor eller lille rum og 1 eller 2 vaske, nye fliser eller noget helt andet?

Køkken

Skal du have nyt køkken?

Køkkenet i huset er enten et rum man kun bruger i forbindelse med madlavning eller et samlingsrum, hvor der tales, laves lektier og hygges. Det bliver løbende mere moderne at lave køkkenet om til et rum, hvor familien samles og hvor der er plads til alle. 


Samtalekøkkenet giver plads til socialt nærvær mens der laves mad, og giver mulighed for at ”kokken” forsat kan deltage i samtalerne. Samtalekøkkenet er ofte et hyggeligt sted, hvor der kan drøftes både stort og småt.

Beton

Skal du bruge hjælp til betonarbejde?

Det kan være at du skal have lavet: vægge, nye gulve, kælder, trappe, sokkelarbejde, støbning eller reparation af fundament.

Beton har mange anvendelsesmuligheder, som udmærker sig med sin høje holdbarhed og fleksibilitet, da det kan støbes efter behov. Vores håndværkere overlader intet til tilfældighederne og går ned til mindste detalje i deres arbejde og håndtering af opgaven.

Belægning

Har du brug for ekspert belægningsarbejde?

Alle huset variere og et af de elementer, der kan sætte et godt præg på husets udvendige udtryk, er den udendørs belægning. Det kan f.eks. være belægning i haven, trappe, sti eller indgang. Du har mulighed for, at få lavet din drømme indretning. Vi kan levere et stort udvalg af materialer – dine præferencer er styrende for valgene.

Valg af belægning har stor effekt på husets indretning og husets omgivelser. Nogle ønsker det simpelt og gerne i grå og sorte nuancer, mens andre foretrækker det mere farverigt.

Forsikringsskader

Har du brug for hjælp til en forsikringsskade?

Engang imellem sker der uheld og du kan få brug for en håndværker akut, for at begrænse skaden. Det er typisk under kraftig blæst og regn, at skaden sker og skal begrænses.

Når der sker skade på dit hus – hvad enten det er tag eller murværk, så står vi rådighed med remedierne til at afgrænse skaden. Når skaden er opstået, skal du kontakte dit forsikringsselskab, for at få skaden vurderet og udbedringen godkendt.

Kloakarbejde

Mangler du hjælp til kloakarbejde?

Kloakarbejde omfatter mange typer opgaver; lige fra rensning og reparation af små kloakledninger, til nyetablering af et helt kloaksystem. Nyetablering af kloakken sker i forbindelse med nybyggeri, hvor bygningens kloaksystem skal forbindes med den offentlige kloak via en stikledning.

Problemer med kloakken viser sig oftest omkring de våde rum i huset - badeværelset, køkkenet eller bryggerset. Lugtgener og stop i afløbsrørene er oftest de første tegn på, at din kloakering trænger til et eftersyn.